Zaterdag 4 februari introduceert Restaurant Zuiver de nieuwe menukaart.Onze keukenbrigade heeft zijn uiterste best gedaan om een prachtig, culinair menu samen te stellen. Wij verwelkomen u graag om te genieten van de nieuwe gerechten van de menukaart!
Geniet bijvoorbeeld van de Sukade steak van Holland weiderrund met chorizo, aardappel, jus de veau en seizoensgroenten. Liefhebbers van vis kunnen bijvoorbeeld kiezen voor de zeebaars of de kabeljauw.
De maand februari staat ook in het teken van onze leerlingen. De afgelopen weken hebben ze hard gewerkt en een prachtig menu voor u samengesteld. Gedurende de hele maand kunt u genieten van dit leerlingenmenu. Het is enkel als menu te bestellen en te combineren met een bijpassend wijnarrangement, samengesteld door Marijn van den Berg (tweedejaars) en Iris Purper (eerstejaars).
Bent u benieuwd naar alle gerechten die wij serveren? Bekijk hier de nieuwe menukaart. Graag tot ziens bij Restaurant Zuiver.
Direct reserveren?
Dit nieuwsbericht is gepubliceerd op: 2 februari 2017