fbpx

Reserveren

Online tafel reserveren

Reserveer eenvoudig online uw tafel

Samen houden we Corona onder controle, daarom vragen we u om uw gegevens achter te laten tijdens een bezoek aan ons.

Informatie over reserveren

Amersfoort
Ons restaurant is geopend van maandag t/m zondag. Onze openingstijden zijn maandag t/m zondag van 10.00 tot 22.00 uur. Na 21.00 uur mogen wij geen nieuwe gasten toelaten in het restaurant.

Utrecht
Ons restaurant is geopend van maandag t/m zaterdag. Onze openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag zijn we geopend van 17.30 tot 22.00 uur. Op zondag zijn we geopend op aanvraag voor besloten bijeenkomsten. Na 21.00 uur mogen wij geen nieuwe gasten toelaten in het restaurant.

Algemeen
Op dit moment hanteren we een maximum van vier personen per reservering. Wanneer u wilt reserveren voor een gezelschap dat uit meer dan vier personen bestaat of mocht online reserveren niet lukken, verzoeken we u per mail contact op te nemen met amersfoort@restaurantzuiver.nl of utrecht@restaurantzuiver.nl

Wij vragen u vriendelijk via ons reserveringssysteem een reservering te maken voor lunch en diner. De reservering is direct definitief nadat alles is ingevuld. Wij verzoeken u tijdig te reserveren, dit voorkomt teleurstellingen. Mocht het restaurant toch vol gereserveerd zijn, dan kunt u een reservering plaatsen bij één van de andere BHG-restaurants. Klik hier voor de BHG-restaurants. Wanneer u spontaan wil langskomen, kunt u bij de entree navraag doen of er tafels beschikbaar zijn in het restaurant.

Een overzicht van de meest gestelde vragen en antwoorden n.a.v. de RIVM-maatregelen hebben we hier voor u verzameld.

Groepsreserveringen

Wilt u reserveren voor gezelschappen vanaf 10 personen? Neem contact op met een van onze medewerkers door te bellen naar 088 984 83 00 of te mailen naar amersfoort@restaurantzuiver.nl of utrecht@restaurantzuiver.nl

Menukaart

Gedurende de beperkingen n.a.v. het coronavirus hanteren we een aangepaste menukaart. Deze is hier te vinden. Wenst u gebruik te maken van een 2-, 3- of 4-gangenverrassingsmenu, dan verzoeken we u dit indien mogelijk al bij uw reservering aan te geven.

Ander tijdstip?

Staat uw gewenste tijdstip er niet meer tussen? Dan kunt u ons bellen op 088 984 83 00  voor beschikbaarheid.

Bookdinners

Restaurant Zuiver werkt samen met BookDinners; het eerste sociale restaurantplatform van Nederland. U kunt hier eenvoudig een reservering maken, onze restaurants opslaan en delen.

Eindeloze mogelijkheden bij bijzondere locaties in het midden van het land