Reserveren

Online tafel reserveren

Reserveer eenvoudig online uw tafel

Samen houden we Corona onder controle, daarom vragen we je om jouw gegevens achter te laten tijdens een bezoek aan ons.

Informatie over reserveren

Amersfoort
Ons restaurant is geopend van maandag t/m zondag. Onze openingstijden zijn maandag t/m zondag van 10.00 tot 22.00 uur.

Utrecht
Ons restaurant is geopend van maandag t/m zaterdag. Onze openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag zijn we geopend van 17.30 tot 22.00 uur. Op zondag zijn we geopend op aanvraag voor besloten bijeenkomsten.

Algemeen
Op dit moment hanteren we een maximum van tien personen per reservering. Gelieve bij de reservering aan te geven wanneer deze voor meer dan twee personen is of het een gezelschap uit een huishouden betreft. Mocht het reserveren niet lukken via onze reserveringsmodule, dan verzoeken we u om per mail contact op te nemen via amersfoort@restaurantzuiver.nl of utrecht@restaurantzuiver.nl

Wanneer het goed weer is, kunt u bij ontvangst aangeven of u liever binnen of buiten op het terras plaats wil nemen. I.v.m. de beperkte plekken adviseren we u om tijdig te reserveren. Wanneer u spontaan langs wil komen, kunt u bij de entree navraag doen of er tafels beschikbaar zijn.

Een overzicht van de meest gestelde vragen en antwoorden n.a.v. de RIVM-maatregelen hebben we hier voor u verzameld.

Groepsreserveringen

Wilt u reserveren voor gezelschappen vanaf 10 personen? Neem contact op met een van onze medewerkers door te bellen naar 088 984 83 00 of te mailen naar amersfoort@restaurantzuiver.nl of utrecht@restaurantzuiver.nl

Menukaart

Gedurende de beperkingen n.a.v. het coronavirus hanteren we een aangepaste menukaart. Deze is hier te vinden. Wenst u gebruik te maken van een 2-, 3- of 4-gangenverrassingsmenu, dan verzoeken we u dit indien mogelijk al bij uw reservering aan te geven.

Ander tijdstip?

Staat uw gewenste tijdstip er niet meer tussen? Dan kunt u ons bellen op 088 984 83 00  voor beschikbaarheid.

Bookdinners

Restaurant Zuiver werkt samen met BookDinners; het eerste sociale restaurantplatform van Nederland. U kunt hier eenvoudig een reservering maken, onze restaurants opslaan en delen.

Eindeloze mogelijkheden bij bijzondere locaties in het midden van het land

Bekijk onze maatregelen