fbpx

Reserveren

Online tafel reserveren

Reserveer eenvoudig online uw tafel

Samen houden we Corona onder controle, daarom vragen we u om uw gegevens achter te laten tijdens een bezoek aan ons.

Informatie over reserveren

Algemeen
Op dit moment hanteren we een maximum van twee personen per tafel per reservering. Wanneer u wilt reserveren voor een gezelschap dat uit meer dan twee personen bestaat of mocht online reserveren niet lukken, verzoeken we u per mail contact op te nemen met amersfoort@restaurantzuiver.nl of utrecht@restaurantzuiver.nl

Amersfoort
Ons terras is geopend van maandag t/m zondag. Onze openingstijden zijn maandag t/m zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

Utrecht
Ons terras is geopend van maandag t/m vrijdag. Onze openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn we geopend op aanvraag voor besloten bijeenkomsten.

Reserveringssysteem
Wij vragen u vriendelijk via ons reserveringssysteem een reservering te maken. De reservering is direct definitief nadat alles is ingevuld. Wij verzoeken u tijdig te reserveren, dit voorkomt teleurstellingen. Mocht het terras toch vol gereserveerd zijn, dan kunt u een reservering plaatsen bij één van de andere BHG-restaurants. Klik hier voor de BHG-restaurants. Wanneer u spontaan wil langskomen, kunt u bij de entree navraag doen of er tafels beschikbaar zijn op het terras.

Een overzicht van de meest gestelde vragen en antwoorden n.a.v. de RIVM-maatregelen hebben we hier voor u verzameld.

Groepsreserveringen

Wilt u reserveren voor gezelschappen vanaf 10 personen? Neem contact op met een van onze medewerkers door te bellen naar 088 984 83 00 of te mailen naar amersfoort@restaurantzuiver.nl of utrecht@restaurantzuiver.nl

Menukaart

Gedurende de beperkingen n.a.v. het coronavirus hanteren we een aangepaste menukaart. Deze is hier te vinden. Wenst u gebruik te maken van een 2-, 3- of 4-gangenverrassingsmenu, dan verzoeken we u dit indien mogelijk al bij uw reservering aan te geven.

Ander tijdstip?

Staat uw gewenste tijdstip er niet meer tussen? Dan kunt u ons bellen op 088 984 83 00  voor beschikbaarheid.

Bookdinners

Restaurant Zuiver werkt samen met BookDinners; het eerste sociale restaurantplatform van Nederland. U kunt hier eenvoudig een reservering maken, onze restaurants opslaan en delen.

Eindeloze mogelijkheden bij bijzondere locaties in het midden van het land

Bekijk onze maatregelen