Vier de zomer bij Zuiver

Deze zomer bij Restaurant Zuiver staat in het teken van goede wijnen en seafood. Chef-kok Richard en zijn keukenbrigade hebben ook dit jaar verrassende seafoodgerechten samengesteld. Op de menukaart, die zaterdag 14 juli ingaat, vindt u heerlijke gerechten met coquilles, mosselen, reuze gamba’s, diverse vissoorten en nog veel meer lekkers.

Geniet op ons vernieuwde terras van een mooi 3- of 4-gangen seafoodmenu. De verschillende seafoodgerechten zijn ook los te bestellen. Uiteraard is ook aan liefhebbers van vlees en vegetarische gasten gedacht.

Bij vis hoort natuurlijk wijn! U heeft keuze uit verschillende soorten wijn en bubbels. Wilt u weten welke wijnsoort goed past bij onze visgerechten? Onze collega’s vertellen het graag.

Reserveer tijdig een tafel (www.zuivergastvrij.nl/reserveren) en laat u verrassen door chef Richard Boys en zijn team. Graag tot ziens bij Restaurant Zuiver.

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd op: 18 juni 2018

Reserveren

Om teleurstelling te voorkomen raden wij aan tijdig te reserveren.

Online reserveren

ONTVANG HET LAATSTE NIEUWS
Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief

Online reserveren