fbpx

Vier de zomer bij Zuiver

Deze zomer bij Restaurant Zuiver staat in het teken van goede wijnen en seafood. Chef-kok Richard en zijn keukenbrigade hebben ook dit jaar verrassende seafoodgerechten samengesteld. Op de menukaart, die zaterdag 14 juli ingaat, vindt u heerlijke gerechten met coquilles, mosselen, reuze gamba’s, diverse vissoorten en nog veel meer lekkers.

Geniet op ons vernieuwde terras van een mooi 3- of 4-gangen seafoodmenu. De verschillende seafoodgerechten zijn ook los te bestellen. Uiteraard is ook aan liefhebbers van vlees en vegetarische gasten gedacht.

Bij vis hoort natuurlijk wijn! U heeft keuze uit verschillende soorten wijn en bubbels. Wilt u weten welke wijnsoort goed past bij onze visgerechten? Onze collega’s vertellen het graag.

Reserveer tijdig een tafel (www.zuivergastvrij.nl/reserveren) en laat u verrassen door chef Richard Boys en zijn team. Graag tot ziens bij Restaurant Zuiver.

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd op: 18 juni 2018

Related Posts

Reserveren

Om teleurstelling te voorkomen raden wij aan tijdig te reserveren.

Online reserveren

ONTVANG HET LAATSTE NIEUWS
Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief

Join the team!