Deze zomer bij Restaurant Zuiver staat in het teken van goede wijnen en seafood. Chef-kok Richard en zijn keukenbrigade hebben ook dit jaar verrassende seafoodgerechten samengesteld. Op de menukaart, die zaterdag 14 juli ingaat, vindt u heerlijke gerechten met coquilles, mosselen, reuze gamba’s, diverse vissoorten en nog veel meer lekkers.
Geniet op ons vernieuwde terras van een mooi 3- of 4-gangen seafoodmenu. De verschillende seafoodgerechten zijn ook los te bestellen. Uiteraard is ook aan liefhebbers van vlees en vegetarische gasten gedacht.
Bij vis hoort natuurlijk wijn! U heeft keuze uit verschillende soorten wijn en bubbels. Wilt u weten welke wijnsoort goed past bij onze visgerechten? Onze collega’s vertellen het graag.
Reserveer tijdig een tafel (www.zuivergastvrij.nl/reserveren) en laat u verrassen door chef Richard Boys en zijn team. Graag tot ziens bij Restaurant Zuiver.
Dit nieuwsbericht is gepubliceerd op: 18 juni 2018