fbpx

Maak kennis met chefkok Frank

Inmiddels ben ik al even als Chef kok bij Restaurant Zuiver Utrecht aan de slag. Ik ben 37 jaar en vader van 3 mooie meiden en een lieve vriendin, Marieke. Marieke is werkzaam op de sales afdeling van Restaurant Zuiver. Samen wonen we in Amersfoort. Maar oorspronkelijk kom ik uit het mooie, schone Twente. Hier heb ik ook mijn passie voor het vak koken opgedaan. Ik groeide op tussen de boerenbedrijven van de familie dus was al snel bezig met lekker eten.

Groenten vlees gevogelte kortom alles wat lekker vers was en vol van kwaliteit. Ik maakte daarom ook de keuze om mijn opleiding tot kok te volgen. Ik heb een klassieke Franse opleiding genoten en hierin de fijne kneepjes van het vak mogen leren. Door in verschillende bedrijven te werken van afwasser tot chef heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld. Puur, kwaliteit, producten met zorg bereidt maar vooral heel veel liefde voor het vak. In 2018 ben ik een eigen zaak gestart in duurzame en biologische catering. Ik heb een fantastisch mooi bedrijf mogen starten maar helaas door een hersenbloeding later dat jaar de zaak moeten neerleggen. Niet weg te slaan uit het vak ben ik verhuisd naar Amersfoort en ben ik samen gaan wonen met Marieke.

Via Marieke ben ik bij Restaurant Zuiver terecht gekomen. Een zuiver bedrijf waar ik mag werken met een enthousiast team en we hebben de beschikking tot de mooiste producten. Dagvers koken, alles huisgemaakt en bereidt en met een flinke dosis liefde zit ik hier helemaal op mijn plek. Verder ben ik een sociale vrolijke teamspeler. Mijn inspiratie haal ik weg bij verschillende chefs maar ook door zelf te durven creëren.

Mijn favoriete gerecht? De Yellowfin tonijn met een crème van mais en kroepoek van sepia en gegrilde paksoi.

Restaurant Zuiver zoekt nieuwe collega's!