Deze zomer bij Restaurant Zuiver staat in het teken van seafood en goede wijnen. Chef-kok Richard en zijn keukenbrigade hebben ook dit jaar verrassende seafoodgerechten samengesteld. Op de menukaart, die zaterdag 20 juli is ingegaan, vindt u heerlijke gerechten met mosselen, zeebaars, diverse vissoorten en nog veel meer lekkers.
Geniet van een mooi 3- of 4-gangen seafoodmenu. De verschillende seafoodgerechten zijn ook los te bestellen. Uiteraard is ook aan liefhebbers van vlees en vegetarische gasten gedacht.
Bij vis hoort natuurlijk wijn! U heeft keuze uit verschillende soorten wijn en bubbels. Wilt u weten welke wijnsoort goed past bij onze visgerechten? Onze collega’s vertellen het graag.
Reserveer tijdig een tafel (www.zuivergastvrij.nl/reserveren) en laat u verrassen door chef Richard Boys en zijn team. Graag tot ziens bij Restaurant Zuiver.
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Restaurant Zuiver? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!
Dit nieuwsbericht is gepubliceerd op: 29 juli 2019