fbpx

Zakelijk

Unieke locatie in Utrecht voor zakelijke bijeenkomsten

Van meeting tot bedrijfsevenement

Restaurant Zuiver is een multifunctionele horecalocatie en biedt naast het restaurant ook twee stijlvolle vergaderruimtes; De Herenkamer en De Zuiverzaal. Met mooi weer kunt u vergaderen of lunchen op een van onze terrassen. Het is tevens mogelijk om uw vergadering bij mooi weer af te sluiten met een borrel op het terras.

Over Restaurant Zuiver Utrecht

  • Multifunctionele horecalocatie met twee stijlvolle (vergader)ruimtes
  • Uitermate geschikt voor een business lunch, vergadering, presentatie of bedrijfsevenement
  • Met plek voor 250 personen is De Zuiverzaal onze grootste ruimte

Vergaderingen en bijeenkomsten bij Restaurant Zuiver worden beoordeeld met een:

“Restaurant Zuiver heeft alles in huis om uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken.”

Businesslunch in Utrecht

Restaurant Zuiver is mede door haar ligging aan de snelweg een geliefde locatie om zakelijk af te spreken. Combineer uw zakelijke afspraak met een lunch in het restaurant of maak gebruik van één van onze vergaderarrangementen. Ons team zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Zakelijk dineren in Midden-Nederland

Naast vergaderen of het geven van een presentatie is het ook mogelijk om uw zakelijk diner plaats te laten vinden in de ruime en unieke Zuiverzaal. Indien gewenst kunnen wij uw diner aankleden met entertainment, een thema of een bier- of wijnproeverij.

Vergaderlocatie met perfecte ligging in Utrecht

Restaurant Zuiver is de ideale vergaderlocatie in Utrecht mede door haar centrale ligging nabij de A2, de sfeervolle inrichting, de goede akoestiek en grote (gratis) parkeerfaciliteiten. Voor meer informatie over de mogelijkheden en vergaderarrangementen, bekijk het inspiratieboek.

Alle zalen kunnen naar wens worden gedecoreerd en in thema worden gestoken. De professionele, vriendelijke service en een aangename, ontspannen sfeer zijn een must voor een geslaagd zakelijk evenement. Ons team verricht al het mogelijke om dit waar te maken.

Vergaderlocatie in Amersfoort

Ons salesteam neemt uw wensen graag door zodat we een zaal en gepast (vergader)arrangement voor u kunnen reserveren. Bel het salesteam van Restaurant Zuiver op 088 984 83 00 of stuur een e-mail naar [email protected] voor de mogelijkheden en verschillende arrangementen voor een succesvolle vergadering, presentatie of bijeenkomst op maat.

Offerte aanvragen

Ons salesteam maakt graag vrijblijvend een offerte voor u op. Wij verzoeken u vriendelijk uw gegevens achter te laten dan nemen wij, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op.

Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijgt u een goede indruk van de sfeer en werkwijze. Restaurant Zuiver heeft een uitstekende bereikbaarheid.

Terugbelverzoek

Graag staan wij u telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter voor een prettig telefoongesprek.

Zakelijk inspiratieboek

Download gratis ons foodboek voor alle informatie en inspiratie voor uw zakelijke bijeenkomst bij Restaurant Zuiver

Vrijblijvende offerte

Ons salesteam maakt graag vrijblijvend een offerte voor u op. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op.

Tip van Marieke

“Sluit deze zomer uw meeting of bijeenkomst in de Herenkamer of de Zuiverzaal af met een barbecue op ons terras. Ik vertel u graag meer over ons aantrekkelijke vergader- en BBQ-arrangementen.” Stuur Marieke een bericht!

Marieke van Koerten
Sales

Twee eigentijdse ruimtes geschikt voor uw vergadering, zakelijk diner, borrel of receptie

Ben jij onze nieuwe collega?