fbpx

Huwelijk

Bijzondere locatie voor uw bruiloft

Uw bruiloft op een prachtige locatie in Utrecht

Restaurant Zuiver is een zeer bijzondere trouwlocatie in Utrecht! De schitterende oude boerderij is gerenoveerd tot een prachtige en unieke locatie voor uw huwelijksfeest of receptie met verschillende ruimtes en mogelijkheden. Van een bijzonder bruiloftsfeest met een groot gezelschap tot een jubileum, een intiem diner, feest met barbecue op ons terras of een besloten receptie.

De perfecte locatie voor uw huwelijksfeest

  • Centrale ligging (nabij de A2 in Utrecht)
  • Hoogstaande service & gastvrijheid
  • Intieme ruimte voor het diner voor de daggasten
  • Bijzondere besloten ruimtes voor gezelschappen tot 250 personen
  • Ruime keuze in culinaire invullingen

“De sfeer, gastvrijheid en gezelligheid van Restaurant Zuiver maken uw dag onvergetelijk!”

Huwelijksfeest in Utrecht

Groot of klein gezelschap, Restaurant Zuiver verzorgt uw huwelijksfeest tot in de puntjes. Dit alles maakt Restaurant Zuiver tot een van de mooiste trouwlocaties van Utrecht en omgeving.

Uw trouwfeest in Restaurant Zuiver Utrecht?
Bekijk ons huwelijksinspiratieboek, daar vindt u ook informatie over de mogelijkheden wat betreft menu’s, aankleding, decoratie, muziek en entertainment. In ons particuliere inspiratieboek vindt u tevens de diverse arrangementen voor feesten en partijen. Bekwaam en gastvrij personeel, innovatie en uitstekende service zijn kenmerken van Restaurant Zuiver in Utrecht.

Trouwauto met chauffeur

Arriveer in stijl op jullie trouwdag met de Bentley Azure. Deze klassieke auto is te huur inclusief chauffeur en geeft jullie de mogelijkheid om te genieten van de omgeving, het moment en elkaar. Verras je gasten met een spetterende entree en creëer samen een onvergetelijke dag!

Best wedding deal

Heeft u trouwplannen maar nog geen trouwdatum en locatie? Wij hebben nog enkele mooie data vrij. Wilt u trouwen op een Toptrouwlocatie en bent u flexibel in de planning, dan is deze ‘Best Wedding Deal’ iets voor u!

Data:
Op vrijdag, zaterdag en zondag in de maanden oktober en november 2020 kunt u gebruik maken van de ‘Best Wedding Deal’. Neem contact op met Marieke voor alle mogelijkheden en beschikbaarheid. 

Geeft u een huwelijksfeest op een van de beschikbare data? Dan krijgt u van ons voorafgaand aan de feestavond een glas prosecco voor al uw avondgasten! 

Inspiratie opdoen voor uw grote dag

We hopen dat onze website u een goede indruk geeft van de mogelijkheden op onze locatie. Tijdens een vrijblijvende rondleiding laten we u graag beleven waar Restaurant Zuiver voor staat: sfeer, gastvrijheid en gezelligheid! Het team van Restaurant Zuiver staat voor u klaar om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Een afspraak inplannen met de trouwlocatie van je dromen kan eenvoudig en snel online. Een fantastische huwelijksdag op een Toptrouwlocatie!

Restaurant Zuiver is een prachtige trouwlocatie in Utrecht met veel mogelijkheden. Wilt u inspiratie opdoen over onze mooie trouwlocatie(s) in Utrecht? Kijk dan eens op de site van trouwlocaties in Utrecht!

Offerte aanvragen

Ons salesteam maakt graag vrijblijvend een offerte voor u op. Wij verzoeken u vriendelijk uw gegevens achter te laten dan nemen wij, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op.

Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijgt u een goede indruk van de sfeer en werkwijze. Restaurant Zuiver heeft een uitstekende bereikbaarheid.

Terugbelverzoek

Graag staan wij u telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter voor een prettig telefoongesprek.

Huwelijk inspiratieboek

Download gratis ons foodboek voor alle informatie en inspiratie over de mogelijkheden voor uw huwelijksfeest en bruiloft bij Restaurant Zuiver.

Vrijblijvende offerte

Ons salesteam maakt graag vrijblijvend een offerte voor u op. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op.

Tip van Marieke

“Heeft u trouwplannen maar nog geen trouwdatum en locatie? Wij hebben nog enkele mooie data vrij. Wilt u trouwen op een Toptrouwlocatie en bent u flexibel in de planning, dan is deze ‘Best Wedding Deal’ iets voor u!” Stuur Marieke een bericht!

Marieke van Koerten
Sales

Twee eigentijdse ruimtes geschikt voor uw huwelijksdag

Ben jij onze nieuwe collega?