fbpx

Afscheid

Bijzondere locatie om afscheid te nemen

Rouwlocatie in Utrecht

Afscheid nemen van uw dierbare, daar is tijd voor nodig. Voor of na de uitvaart bestaat vaak de behoefte om samen te zijn met familie en vrienden. Restaurant Zuiver is gelegen op nog geen 500 meter van het nieuwe crematorium Domstede en uitvaartcentrum Leidsche Rijn van Dela. Voor een condoleance na een begrafenis of crematie kunt u bij ons terecht.

Kenmerken van Restaurant Zuiver

  • Multifunctionele horecalocatie met twee stijlvolle ruimtes
  • Sfeervolle ruimtes waar u rustig kunt natafelen
  • Met plek voor 250 personen is De Zuiverzaal onze grootste ruimte
  • U heeft de mogelijkheid om de locatie of ruimtes exclusief af te huren

“Het team van Restaurant Zuiver staat u graag bij, ook in moeilijke tijden.”

Ruimtes en zaalverhuur

Wij beschikken over twee besloten ruimtes, variërend in grote tussen de 12 en 250 personen waar u uw bijeenkomst zou kunnen houden, tevens beschikken wij over een eigen ruime gratis parkeerplaats en stopt het openbaar vervoer vlak voor de deur. Restaurant Zuiver ligt op nog geen 500 meter van het nieuwe crematorium Domstede en uitvaartcentrum Leidsche Rijn van Dela.

U kunt alle aspecten van de bijeenkomst zelf invullen. De kleinste details dragen bij aan een persoonlijk afscheid, zoals het favoriete gebakje van de overledene of luisteren naar zijn of haar lievelingsmuziek. Ons team staat u graag bij in deze moeilijke periode en neemt het werk voor u uit handen.

Offerte aanvragen

Ons salesteam maakt graag vrijblijvend een offerte voor u op. Wij verzoeken u vriendelijk uw gegevens achter te laten dan nemen wij, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op.

Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijgt u een goede indruk van de sfeer en werkwijze. Restaurant Zuiver heeft een uitstekende bereikbaarheid.

Terugbelverzoek

Graag staan wij u telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter voor een prettig telefoongesprek.

Inspiratieboek

Download gratis ons foodbook met alle informatie over de mogelijkheden en invullingen om afscheid te nemen van een dierbare.

Vrijblijvende offerte

Ons salesteam maakt graag vrijblijvend een offerte voor u op. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op.

Tip van Marieke

“De Herenkamer is bij uitstek geschikt om op intieme wijze afscheid te kunnen nemen van een dierbare. Ik help u graag met de invulling van het afscheidsmoment.” Stuur Marieke een bericht!

Marieke van Koerten
Sales

Twee eigentijdse ruimtes geschikt voor uiteenlopende gelegenheden

Ben jij onze nieuwe collega?