Het is terrasweer!

De zomer staat voor de deur. Zonnige, tropische dagen volgen elkaar op. De perfecte tijd van het jaar om lekker op het terras neer te strijken en te genieten van een heerlijke lunch, uitgebreid diner of gezellige borrel. De terrassen van Restaurant Zuiver zijn hier uitermate geschikt voor! 

Amersfoort

Geniet met mooi weer op het ruime terras van Restaurant Zuiver in Amersfoort. Normaal gesproken biedt ons terras plek voor 200 mensen. Uiteraard houden wij op dit moment rekening met de richtlijnen van het RIVM, waardoor wij ook op ons terras een beperkte capaciteit hebben.

Utrecht

Restaurant Zuiver in Utrecht heeft maar liefst twee terrassen: het voorterras en het achterterras. Beide terrassen zijn sfeervol aangekleed met meubilair en parasols. Ook op deze terrassen hanteren wij de richtlijnen van het RIVM en is er sprake van een beperkte capaciteit.

Reserveert u een plek in ons restaurant, dan kunt u wanneer het goed weer is, bij ontvangst aangeven of u liever binnen of buiten op het terras plaats wil nemen. Bent u op voorhand al van plan om plaats te nemen op ons terras? Het is niet noodzakelijk om te reserveren voor een plek op onze terrassen.

Reserverent

Reserveren

Om teleurstelling te voorkomen raden wij aan tijdig te reserveren.

Online reserveren

ONTVANG HET LAATSTE NIEUWS
Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief

Bekijk onze maatregelen