Restaurant Zuiver krijgt een zusje!

Het grote nieuws is bekend: Restaurant Zuiver krijgt een tweede vestiging! Op vrijdag 20 december 2019 opent het nieuwe restaurant voor het eerst haar deuren. Restaurant Zuiver komt te liggen in de bosrijke omgeving nabij de A28. Momenteel ondergaat het pand nog een uitgebreide verbouwing, waarna het een volledig nieuwe en eigentijdse uitstraling krijgt.

In het restaurant zal chef-kok Yvette Jasperse enthousiast haar keukenteam aansturen en gerechten serveren zoals u gewend bent van Restaurant Zuiver: pure, wereldse gerechten veelal bereid met streekproducten. Naast lunchen, dineren of borrelen in het restaurant is het ook mogelijk om een vergadering, brainstormsessie of (bedrijfs)feest te organiseren in een van de drie zalen. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid en in de zomer kunt u genieten van het zonnetje op ons terras.

Bedrijfsleider Jerrie Verleg zal, naast de Utrechtse vestiging, ook de nieuwe vestiging onder zijn hoede nemen. “Met de uitbreiding naar Amersfoort begint voor mij ook een geweldige nieuwe uitdaging als bedrijfsleider van twee prachtige locaties. Ik kijk ernaar uit om van start te gaan op onze nieuwe vestiging en heet u graag van harte welkom!”

Direct reserveren?

Vanaf vrijdag 20 december 2019 kunnen de eerste gasten komen proeven. Ook tijdens de feestdagen kunt u in Amersfoort op z’n Zuivers genieten: op kerstavond en 1e kerstdag serveren wij een uitgebreid viergangenkerstdiner. Op 1e kerstdag bieden wij daarnaast een heerlijke kerstbrunch voor de hele familie aan. Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen.

Online reserveren

Reserveren voor kerst

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Restaurant Zuiver? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd op: 7 november 2019

Reserveren

Om teleurstelling te voorkomen raden wij aan tijdig te reserveren.

Online reserveren

ONTVANG HET LAATSTE NIEUWS
Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief

Bekijk onze maatregelen