Restaurant Zuiver doet mee aan de Restaurant Driedaagse! Op 12, 13 en 14 maart serveren restaurants in het hele land een speciaal tasting-menu om je vingers bij af te likken! Met aandacht voor verse ingrediënten, pure smaakmakers en minder zout. Laat je verrassen door culinaire smaaksensaties! Tijdens de driedaagse biedt Restaurant Zuiver het volgende speciale menu:
- 12, 13 en 14 maart | diner | 3 gangen prijs: €44,00
- 12, 13 en 14 maart | diner | 4 gangen prijs: €56,00
Tijdens de Nierstichting Restaurant Driedaagse laten Nederlandse (top)chefs je proeven hoe smaakvol en lekker pure smaken zijn en minder zout eten is. Het doel is om Nederlanders bewuster te maken van hun zoutgebruik en dat is nog steeds hard nodig! Want op jaarbasis eten wij gemiddeld een kilo te veel zout. Ruim 1,7 miljoen Nederlanders, wat neerkomt op zo’n 10 % van onze bevolking, hebben chronische nierschade. Maar niet iedereen is zich daarvan bewust. Zout heeft hier een belangrijk aandeel in, eet je minder zout dan helpt je dit om nierschade te voorkomen.
Reserveer hier uw tafel en bekijk voor meer informatie over de Restaurant Driedaagse de website.
Dit nieuwsbericht is gepubliceerd op: 11 maart 2019