Nierstichting Restaurant Driedaagse; culinair genieten bij restaurants in heel Nederland.
Bent u een fijnproever en liefhebber van pure smaken? Zet dit dan in uw agenda! Van 23 tot en met 29 maart serveren wij een zoutloos verrassingsmenu om uw vingers bij af te likken. Met aandacht voor verse ingrediënten, pure smaakmakers en minder zout. Laat u verrassen door culinaire smaaksensaties en reserveer vandaag nog een tafel voor lunch of diner.
Het doel van dit smaakevent is om Nederlanders bewuster te maken van hun zoutgebruik. Dit is nog steeds hard nodig want op jaarbasis eten wij per persoon gemiddeld een kilo te veel zout. Ruim 1,7 miljoen Nederlanders hebben chronische nierschade maar helaas is niet iedereen zich daarvan bewust. Minder zout eten helpt nierschade te voorkomen.
Direct reserveren?
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Restaurant Zuiver? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!
Dit nieuwsbericht is gepubliceerd op: 18 februari 2020