fbpx

Paasbrunch

Vier Pasen bij Restaurant Zuiver

Feestelijke paasbrunch voor het hele gezin

Pasen is een mooie gelegenheid om met vrienden en familie bij elkaar te komen. Restaurant Zuiver staat tijdens de paasdagen in het teken van het voorjaar, genieten met elkaar en hopelijk een stralende lentezon. De bossen rondom onze vestiging in Amersfoort bieden daarnaast mogelijkheid tot een heerlijke lentewandeling voor of na de paasbrunch.

Geniet op 1e paasdag (17 april) en 2e paasdag (18 april) met familie en vrienden van een heerlijke paasbrunch bij Restaurant Zuiver in Utrecht of Amersfoort. Onze chef koks maken voor de bereiding van het paasbuffet gebruik van verse seizoensingrediënten en producten uit eigen streek of tuin. De paasbrunch bestaat uit diverse biologische hartige en zoete broodsoorten, kazen uit de regio, koude vleesgerechten, een visplateau, mooie warme gerechten en een groots dessertbuffet. 

Voor onze jongste gasten hebben we een kindermenu. Ook kunnen zij rustig video’s kijken in onze eigen kleine ‘bioscoop’ en is er een speciale speel- en knutselruimte ingericht. 

Nodig uw familie uit voor een gezellige paasbrunch bij Restaurant Zuiver! Voorkom teleurstelling en maak tijdig uw reservering. Het team van Restaurant Zuiver wenst u vrolijk Pasen.

“Eieren zoeken, heerlijk brunchen en gezellig samenzijn met vrienden en familie. Tijdens de paasdagen viert u de lente bij Restaurant Zuiver met de paasbrunch.”

Paasbrunch 1e en 2e paasdag

  • Ontvangst: 10.45 – 11.15 uur, aanvang 11.30 uur
  • Einde: rond 14.30 uur
  • Prijs: 39,50 p.p.
  • Kinderen: 23,50 p.p. (4 t/m 11 jaar), 0 t/m 3 jaar gratis
  • Deze prijzen zijn exclusief drankjes

Maak direct een paasreservering

Reserveer nu een tafel voor deze uitgebreide paasbrunch! Het team van Restaurant Zuiver kijkt uit naar uw komst.

Let op: het is niet meer mogelijk om te reserveren voor de paasbrunch. Reserveren voor dineren bij ons restaurant in Amersfoort kan nog wel via de reserveringsmodule

Wil jullie toch overdag iets leuks doen tijdens de paasdagen? Breng dan een bezoekje aan het foodfestival op het Fort bij Vechten in Bunnik. Klik hier voor alle informatie en tickets.

Paasdiner 1e en 2e paasdag

Liever dineren op 1e of 2e paasdag? Ook dat kan bij Restaurant Zuiver Amersfoort! Bekijk het à la carte menu en vergeet niet te reserveren.

Eindeloze mogelijkheden bij bijzondere locaties in het midden van het land

Restaurant Zuiver zoekt nieuwe collega's!