fbpx

Paasbrunch-2023

Vier Pasen bij Restaurant Zuiver

Feestelijke paasbrunch voor het hele gezin

Pasen is een mooie gelegenheid om met vrienden en familie bij elkaar te komen. Restaurant Zuiver staat tijdens de paasdagen in het teken van het voorjaar, genieten met elkaar en hopelijk een stralende lentezon. De bossen rondom onze vestiging in Amersfoort bieden daarnaast mogelijkheid tot een heerlijke lentewandeling voor of na de paasbrunch.

Geniet op 1e paasdag (9 april) met familie en vrienden van een heerlijke paasbrunch (42,50 p.p.) bij Restaurant Zuiver in Utrecht of Amersfoort. Onze chef koks maken voor de bereiding van het paasbuffet gebruik van verse seizoensingrediënten en producten uit eigen streek of tuin. De paasbrunch bestaat uit diverse biologische hartige en zoete broodsoorten, kazen uit de regio, koude vleesgerechten, een visplateau en mooie warme gerechten.

Voor onze jongste gasten hebben we een kindermenu. Ook kunnen zij rustig video’s kijken in onze eigen kleine ‘bioscoop’ en samen op zoek naar het gouden ei!

Nodig uw familie uit voor een gezellige paasbrunch bij Restaurant Zuiver! Voorkom teleurstelling en maak tijdig uw reservering. Het team van Restaurant Zuiver wenst u vrolijk Pasen.

Maak direct een paasreservering

“Eieren zoeken, heerlijk brunchen en gezellig samenzijn met vrienden en familie. Tijdens de paasdagen viert u de lente bij Restaurant Zuiver met de paasbrunch.”

  • Ontvangst: vanaf 10:30 uur, aanvang 11:00 uur
  • Einde: rond 15:00 uur
  • Volwassenen: 42,50 p.p. (inclusief koffie, thee en jus d'orange)
  • Kinderen: 23,50 p.p. 4 t/m 11 jaar (0 t/m 3 jaar gratis)

Liever dineren met Pasen? Dat kan! Bekijk het à la carte menu en vergeet niet te reserveren via onderstaande button.

Restaurant Zuiver Amersfoort:
1e en 2e paasdag geopend voor diner.

Restaurant Zuiver Utrecht:
1e paasdag diner op aanvraag.
2e paasdag gesloten.

Wil jullie toch overdag iets leuks doen tijdens de paasdagen? Breng dan een bezoekje aan het foodfestival op het Fort bij Vechten in Bunnik. Klik hier voor alle informatie en tickets.

Eindeloze mogelijkheden bij bijzondere locaties in het midden van het land

Restaurant Zuiver zoekt nieuwe collega's!