fbpx

Kerstdiner

Culinair kerstdiner bij Restaurant Zuiver

Een culinaire, gezellige en warme kerst met Restaurant Zuiver 

Kerst start bij Restaurant Zuiver al op kerstavond. We serveren een viergangenkerstdiner van feestelijke gerechten. Combineer het menu met passende (halve glazen) wijnen uit ons wijnarrangement of laat uw verrassen door een goede fles wijn. Het viergangenkerstdiner kan ook vegetarisch worden geserveerd en speciaal voor onze jongste gasten serveren wij een kinderkerstmenu. Tijdens het diner zal er sfeervolle live muziek worden gespeeld.

Alle informatie op een rij

Kerstdiner op kerstavond (24 december) en 1e kerstdag (25 december)

Kerst start bij Restaurant Zuiver al op kerstavond. We serveren een viergangenkerstdiner van feestelijke gerechten, het menu kunt u hier bekijken. Combineer het menu met passende (halve glazen) wijnen uit ons wijnarrangement of laat uw verrassen door een goede fles wijn. Het viergangenkerstdiner kan ook vegetarisch worden geserveerd en speciaal voor onze jongste gasten serveren wij een kinderkerstmenu. Tijdens het diner zal er sfeervolle live muziek worden gespeeld.

Kerstavond kerstdiner

  • Ontvangst: 18.00 uur
  • Aanvang: 18.30 uur
  • Prijs: 55,00 p.p.
  • Kinderen: 26,50 (4 tot en met 12 jaar)

Bovenstaande prijzen zijn exclusief dranken.

Wilt u toch liever een kerstbrunch? Bekijk dan hier alle informatie.

 

Reserveer voor kerst

“De feestdagen bij Restaurant Zuiver staan in het teken van magische kerstsferen, betoverende versieringen en culinaire verrassingen…”

Mocht u een reservering willen plaatsen verzoeken wij u vriendelijk om duidelijk het aantal volwassenen en het aantal kinderen (vanaf 4 tot en met 12 jaar) en eventuele dieet- en allergiewensen binnen het gezelschap door te geven.

Online reserveren

 

Kerst met uw bedrijf

Restaurant Zuiver biedt ook de mogelijkheid tot het organiseren van een kerstlunch, nieuwjaarsborrel met buffet, galadiner of spetterend eindejaarsfeest. Verras uw collega’s, zakenpartners en relaties met een prachtige afsluiting van het jaar. Alle mogelijkheden en de aantrekkelijke arrangementen kunt u terug vinden op deze pagina.

Een sfeervolle en culinaire kerst viert u met Restaurant Zuiver

Ben jij onze nieuwe collega?