fbpx

Kerst

Brunchen en dineren met kerst in Amersfoort & Utrecht

Een culinaire, gezellige en warme kerst in het restaurant

Onze vestigingen in Amersfoort en Utrecht staan in december volledig in het teken van de feestdagen. De restaurants zijn prachtig versierd met feestelijke decoraties en de open haard zorgt voor warmte en gezelligheid.

Onze keukenbrigades serveren een speciaal, voor de feestdagen samengesteld, kerstmenu. Hierin komen de volle en warme smaken van de winter goed naar voren, die perfect samengaan met het bijpassende wijnarrangement.

Wij heten u van harte welkom tijdens de feestdagen voor een heerlijke kerstbrunch of een culinair kerstdiner op 1e kerstdag. Kerstavond zijn onze restaurants ook geopend. In verband met de verwachte drukte van de feestdagen raden wij aan op tijd uw tafel te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Reserveren is mogelijk via onderstaande button. Graag ontvangen wij het moment waarop u wenst te reserveren (brunch of diner), het aantal volwassenen en aantal kinderen (vanaf 4 tot en met 12 jaar) en eventuele dieet- en allergiewensen binnen het gezelschap.

Op 2de Kerstdag zijn beide locaties van Restaurant Zuiver gesloten.

“De feestdagen bij Restaurant Zuiver staan in het teken van magische kerstsferen, betoverende versieringen en culinaire verrassingen…”

Zakelijk kerstevent

Restaurant Zuiver biedt ook de mogelijkheid tot het organiseren van een kerstlunch, nieuwjaarsborrel met buffet, galadiner of spetterend eindejaarsfeest. Verras uw collega’s, zakenpartners en relaties met een prachtige afsluiting van het jaar. Alle mogelijkheden en de aantrekkelijke arrangementen kunt u terug vinden op deze pagina.

Kerst bij Restaurant Zuiver

 • 1e kerstdag geopend voor kerstbrunch en diner
 • Uitermate geschikt voor u en uw familie, vrienden en collega's
 • Alle restaurants zijn feestelijk gedecoreerd met kerstversiering
 • Gratis en ruime parkeermogelijkheden voor de deur

Maak direct een kerstreservering

Mocht u een reservering willen plaatsen, geef dan duidelijk aan om hoeveel volwassenen en aantal kinderen (vanaf 4 tot en met 12 jaar) het gaat en eventuele dieet- en allergiewensen binnen het gezelschap.

Online reserveren

Kerstdiner op kerstavond en 1e kerstdag 

Kerst start bij Restaurant Zuiver al op kerstavond. We serveren een viergangenkerstdiner van feestelijke gerechten. Combineer het menu met passende (halve glazen) wijnen uit ons wijnarrangement of laat uw verrassen door een goede fles wijn. Het viergangenkerstdiner kan ook vegetarisch worden geserveerd en speciaal voor onze jongste gasten serveren wij een kinderkerstmenu. Tijdens het diner zal er sfeervolle live muziek worden gespeeld.

Kerstavond en eerste kerstdag kerstdiner

Bovenstaande prijzen zijn exclusief dranken.

Kerstbrunch op eerste kerstdag (25 december)

Vanaf 10.45 uur bent u van harte welkom en kunt u genieten van een uitgebreid kerstbuffet; bestaande uit diverse biologische hartige en zoete broodsoorten, kazen uit de regio, koude vleesgerechten, een visplateau, mooie warme gerechten en een groots dessertbuffet. De kerstbrunch duurt tot circa 15.30 uur. Speciaal voor kinderen is er een kinderbuffet, een leuke speelruimte en een kerstfilm op groot scherm. Ook zorgen we voor sfeervolle live muziek op de achtergrond!  

Kerstbrunch op eerste kerstdag

 • Ontvangst: 10.45 – 11.15 uur
 • Aanvang: 11.30 uur
 • Start dessertbuffet: 14.00 uur
 • Einde: 15.30 uur
 • Prijs: 37,50 p.p.
 • Kinderen: 22,50 (4 tot 12 jaar)
 • Meer informatie

Bovenstaande prijzen zijn exclusief dranken.

Een sfeervolle en culinaire kerst viert u bij Restaurant Zuiver

Reserveer direct online:

Online reserveren

Ben jij onze nieuwe collega?