fbpx

Kerst

Vier de kerstdagen bij Restaurant Zuiver

Een culinaire, gezellige en warme kerst met Restaurant Zuiver

Na enkele bewogen jaren is het weer tijd om kerst bij ons in het restaurant te vieren. We nodigen u graag uit voor onze kerstbrunch en – diner op kerstavond en eerste kerstdag.

Kerstavond

Op kerstavond zijn we uitsluitend geopend voor een kerstdiner van feestelijke gerechten. Dit kerstdiner bestaat uit een viergangenmenu excl. een aanvangende amuse. Combineer het menu met passende (halve glazen) wijnen uit ons wijnarrangement of laat uw verrassen door een goede fles wijn.

Eerste kerstdag

Op eerste kerstdag openen wij vanaf 11:30 uur ons feestelijke kerstbrunch. U geniet van een uitgebreid buffet met soep, brood-, koude en warme gerechten. We sluiten de kerstbrunch met een heerlijk dessertbuffet. Uiteraard kunnen onze jongste gasten deelnemen aan dit buffet.

In de avond serveren wij wederom ons feestelijke viergangenmenu excl. een aanvangende amuse. Verder op deze pagina vindt u meer informatie over de gerechten, tarieven en reserveringen.

Hele maand december

Van 6 december t/m 23 december serveren we ons kerstdiner voor groepen. U kiest voor een drie-, vier- of vijfgangenmenu vanaf €44,50 per persoon. U kunt direct een tafel reserveren voor deze dagen.

Reserveren en meer

Meer informatie over onze kerstbrunch en -diner incl. het reserveren treft u hieronder.

“De feestdagen bij Restaurant Zuiver staan in het teken van magische kerstsferen, betoverende versieringen en culinaire verrassingen…”

Kerstavond 24 december

Op kerstavond zijn we uitsluitend geopend voor een kerstdiner. Wij openen om 18:00 uur onze deuren en serveren vanaf 18:45 uur ons feestelijke viergangenmenu excl. een aanvangende amuse uit. Bekijk direct het menu.

Combineer het menu met passende (halve glazen) wijnen uit ons wijnarrangement of laat uw verrassen door een goede fles wijn. Tijdens het diner zal er sfeervolle muziek worden afgespeeld.

Kerstdiner

 • Restaurant Zuiver Amersfoort & Utrecht
 • Geniet van een viergangenmenu + een amuse
 • Prijs: 57,50 p.p.
 • Ook een kindermenu beschikbaar à 24,50
 • Bekijk het menu

 

Eerste kerstdag 25 december

Op eerste kerstdag starten we om 11:30 uur met een feestelijke kerstbrunch. U geniet van een uitgebreid buffet met soep, brood-, koude en warme gerechten. We sluiten de kerstbrunch met een heerlijk dessertbuffet. Uiteraard kunnen onze jongste gasten deelnemen aan dit buffet.

Vanaf 18:00 uur openen we onze deuren voor ons kerstdiner. Wij serveren vanaf 18:45 uur een feestelijke viergangenmenu excl. een aanvangende amuse. Bekijk direct het menu. Combineer het menu met passende (halve glazen) wijnen uit ons wijnarrangement of laat uw verrassen door een goede fles wijn. 

Kerstbrunch & -diner

 • Restaurant Zuiver Amersfoort & Utrecht
 • Uitgebreid brunchbuffet voor 39,50 p.p. (kindermenu 24,50)
 • Bekijk het brunchmenu
 • Geniet van een viergangenmenu + een amuse
 • Dinerprijs: 57,50 p.p. (kindermenu 24,50)
 • Bekijk het dinermenu

LET OP:
De kerstbrunch en het -diner op eerste kerstdag zijn volgeboekt bij zowel ons restaurant in Amersfoort als in Utrecht. Wilt u op de wachtlijst geplaatst worden? Stuur ons dan een e-mail met uw persoonlijke gegevens en het aantal personen naar [email protected] of [email protected]

 

Een sfeervolle en culinaire kerst viert u met Restaurant Zuiver

Restaurant Zuiver zoekt nieuwe collega's!