Pak dit jaar uit met kerst

Bijzondere feestdagen

Een culinaire, gezellige en warme kerst met Restaurant Zuiver bij u thuis

Het is helaas niet meer mogelijk om onze kerstspecialiteiten voor thuis te bestellen. Wilt u de komende tijd toch thuis genieten van gerechten uit onze keuken? Bestel dan gerust de borrelbox of brunch voor thuis.

Dit jaar zullen de feestdagen anders zijn dan normaal. Desondanks hopen wij u ook dit jaar te kunnen verrassen met een uitgebreide kerstbrunch, complete borrelbox, ambachtelijke kerstkalkoen of een feestelijk kerstdiner. Dit kan bij u thuis met een beetje hulp van ons.

“De feestdagen bij Restaurant Zuiver staan in het teken van magische kerstsferen, betoverende versieringen en culinaire verrassingen…”

Thuis uit eten met kerst

  • Thuis genieten van een luxe kerstbrunch, kerstborrelbox of het viergangenkerstdiner? Onze keukenbrigade heeft deze opties met veel passie en liefde samengesteld, zodat u ook in deze tijd thuis kunt genieten van heerlijke gerechten met de kwaliteit die u van ons gewend bent.
  • We bezorgen het zelfs op 24 en 27 december tot aan de deur. Afhalen kan ook op donderdag 24 (alleen borrel en diner), vrijdag 25 en zaterdag 26 december!
  • Traditioneel kerst vieren met een kalkoen uit eigen keuken? Deze was bij ons bestellen tot en met zondag 13 december en kunt u vervolgens afhalen op bovenstaande dagen.

Let op: de traditionele kerstkalkoen, kerstdiner en borrelplank zijn niet meer te bestellen

Kerst met uw bedrijf

Helaas kunnen we 2020 niet op de manier afsluiten zoals we graag zouden willen, met een kerstborrel of kerstdiner in het restaurant. Daarom bieden we dit jaar een passend alternatief! Verras medewerkers met een kerstbrunch, kerstkalkoen, luxe kerstborrel of kerstdiner voor thuis.

Het is mogelijk om, indien gewenst, een persoonlijke boodschap toe te voegen en de medewerkers te bedanken voor hun inzet tijdens dit bewogen jaar. Maak alvast een keuze uit onze opties, laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Een sfeervolle en culinaire kerst viert u met Restaurant Zuiver

Weekmenu voor thuis