fbpx

Feestdagen

Eindejaarsevent, kerstdiner of nieuwjaarsborrel organiseren in Amersfoort en Utrecht

Organiseer uw eindejaarsevent bij Restaurant Zuiver

De feestdagen zijn hét moment om het jaar op een mooie manier af te sluiten. Restaurant Zuiver staat in december volledig in het teken van de kerst en alle vestigingen worden prachtig versierd met feestelijke decoraties. Onze vestigingen in Utrecht en Amersfoort zijn centraal gelegen in het land en zijn daarmee de perfecte locatie voor een gezellige kerstborrel, onvergetelijk diner, eindejaarsevent of nieuwjaarsborrel!

Sfeervolle ruimtes
Onze locaties beschikken over verschillende ruimtes die geschikt zijn voor private dining, een besloten kerstborrel of een galadiner tot 300 personen. Uiteraard zijn de ruimtes volledig in kerstsfeer gestoken!

Een bijzonder event
Geniet met uw collega’s, zakenrelaties of medewerkers van een gezellig kerstevent in Amersfoort of Utrecht. Onze salesmedewerkers staan u graag te woord en kunnen u tijdens een rondleiding laten zien wat de mogelijkheden zijn. Neem contact op voor meer informatie of bekijk onze kerstinspiratieboek.

De decemberperiode bij Restaurant Zuiver

  • Multifunctionele horecalocaties met uiteenlopende mogelijkheden
  • Uitermate geschikt voor een kerstdiner, eindejaarsborrel, bedrijfsfeest of nieuwjaarsreceptie
  • Alle ruimtes zijn feestelijk gedecoreerd met kerstversiering
  • Ruim aanbod aan food & beverage, bekijk hiervoor onze speciale foodboeken

“De feestdagen bij Restaurant Zuiver staan in het teken van magische kerstsferen, betoverende versieringen en culinaire verrassingen…”

Reserveer tijdig
Ervaring leert dat december en januari drukke periodes zijn, daarom verzoeken wij u tijdig te reserveren. Het salesteam van Restaurant Zuiver staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem contact op via [email protected] of 088 984 83 00 voor informatie en beschikbaarheid.

Restaurant Zuiver wenst u (alvast) fijne feestdagen en een gezond 2022!

Offerte aanvragen

Ons salesteam maakt graag vrijblijvend een offerte voor u op. Wij verzoeken u vriendelijk uw gegevens achter te laten dan nemen wij, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op.

Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijgt u een goede indruk van de sfeer en werkwijze. Restaurant Zuiver heeft een uitstekende bereikbaarheid.

Terugbelverzoek

Graag staan wij u telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter voor een prettig telefoongesprek.

Vrijblijvende offerte

Ons salesteam maakt graag vrijblijvend een offerte voor u op. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op.

Tip van Marieke

“Bent u op zoek naar een mooi eindejaarsgeschenk? Bedank collega’s, medewerkers of relaties voor het afgelopen jaar en geef de Restaurant Zuiver cadeaubon. Met de Zuiver cadeaubon heeft u zeker een geschenk wat in de smaak valt.” Stuur Marieke een bericht!

Marieke van Koerten
Sales

Eindeloze mogelijkheden bij bijzondere locaties in het midden van het land

Ben jij onze nieuwe collega?