fbpx

Huwelijk

Uw bruiloft bij Restaurant Zuiver

Een uniek huwelijksfeest in Amersfoort

Trouwen in het bos, op een prachtige nieuwe trouwlocatie in Midden-Nederland. Het kan bij Restaurant Zuiver! Ons restaurant is een officiële trouwlocatie en is door de verschillende ruimtes volledig naar wens in te vullen. Van een bijzonder bruiloftsfeest met een groot gezelschap tot een jubileum, een intiem diner, feest met barbecue op ons terras of een besloten receptie, het is mogelijk!

De perfecte locatie voor uw huwelijksfeest

  • Nieuwe officiële trouwlocatie
  • Centrale ligging (nabij de A28 in Amersfoort)
  • Hoogstaande service & gastvrijheid
  • Grote tuin; perfect voor de ceremonie
  • Bijzondere besloten ruimtes voor gezelschappen tot 220 personen
  • Ruime keuze in culinaire invullingen

“De sfeer, gastvrijheid en gezelligheid van Restaurant Zuiver maakt uw dag onvergetelijk!”

Trouwen in Amersfoort

Restaurant Zuiver verzorgt uw huwelijksfeest tot in het kleinste detail. Of u met een groot of klein gezelschap komt, wij zullen er alles aan doen om er een geweldige dag van te maken. Uw trouwfeest in Restaurant Zuiver? Bekijk ons huwelijksinspiratieboek voor alle informatie over de mogelijkheden wat betreft menu’s, aankleding, decoratie, muziek en entertainment. In ons particuliere inspiratieboek vindt u tevens de diverse arrangementen voor feesten en partijen. Bekwaam en gastvrij personeel en uitstekende service op een rustig gelegen locatie in Amersfoort, dat zijn de kenmerken van Restaurant Zuiver.

Trouwauto met chauffeur

Arriveer in stijl op jullie trouwdag met de Bentley Azure. Deze klassieke auto is te huur inclusief chauffeur en geeft jullie de mogelijkheid om te genieten van de omgeving, het moment en elkaar. Verras je gasten met een spetterende entree en creëer samen een onvergetelijke dag!

Inspiratie opdoen voor uw grote dag

We hopen dat onze website u een goede indruk geeft van de mogelijkheden op onze locatie. Tijdens een vrijblijvende rondleiding laten we u graag beleven waar Restaurant Zuiver voor staat: sfeer, gastvrijheid en gezelligheid! Het team van Restaurant Zuiver staat voor u klaar om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Een afspraak inplannen met de trouwlocatie van je dromen kan eenvoudig en snel online. Een fantastische huwelijksdag op een Toptrouwlocatie!

Offerte aanvragen

Ons salesteam maakt graag vrijblijvend een offerte voor u op. Wij verzoeken u vriendelijk uw gegevens achter te laten dan nemen wij, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op.

Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijgt u een goede indruk van de sfeer en werkwijze. Restaurant Zuiver heeft een uitstekende bereikbaarheid.

Terugbelverzoek

Graag staan wij u telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter voor een prettig telefoongesprek.

Huwelijksinspiratieboek

Download gratis ons foodboek voor alle informatie en inspiratie over de mogelijkheden voor uw huwelijksfeest en bruiloft bij Restaurant Zuiver.

Vrijblijvende offerte

Ons salesteam maakt graag vrijblijvend een offerte voor u op. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op.

Tip van Marieke

“Sinds 2020 is Restaurant Zuiver Amersfoort een officiële trouwlocatie. Deze in 2019 gerenoveerde locatie biedt alle mogelijkheden voor een onvergetelijke huwelijksdag.” Stuur Marieke een bericht!

Marieke van Koerten
Sales

Drie eigentijdse ruimtes geschikt voor uw huwelijksdag

Ben jij onze nieuwe collega?