fbpx

Feest

Bijzondere locatie voor uw feest

Feestlocatie in Amersfoort

Catering, decoratie, technische middelen, er komt veel kijken bij het organiseren van een feest. Het team van Restaurant Zuiver heeft jaren ervaring in het plannen van feesten voor zowel grote als kleine gezelschappen. Vier uw kraamfeest, promotieborrel, jubileum of verjaardag op een prachtige feestlocatie in Amersfoort!

De locatie voor elke gelegenheid

  • Multifunctionele horecalocatie met drie stijlvolle ruimtes
  • Uitermate geschikt voor een feestelijke gelegenheid
  • Met plek voor 220 personen is De Leusdenzaal onze grootste ruimte
  • U heeft de mogelijkheid om de locatie of ruimtes exclusief af te huren

“Een feest bij Restaurant Zuiver staat garant voor een gastvrije en culinaire beleving!”

Particuliere en zakelijke feesten

Groot of klein gezelschap, Restaurant Zuiver verzorgt uw feest tot in de puntjes. Dit alles maakt Restaurant Zuiver tot één van de mooiste feestlocaties van Amersfoort en omgeving. Bekwaam en gastvrij personeel, innovatie en uitstekende service zijn kenmerken van Restaurant Zuiver. In ons particuliere inspiratieboek vindt u diverse arrangementen voor feesten en partijen. Neem ook een kijkje in ons zakelijke inspiratieboek voor arrangementen en een culinaire invulling van uw bijeenkomst, jubileum of bedrijfsfeest.

Multifunctionele locatie in Amersfoort

Door de flexibiliteit van ons team en de multifunctionaliteit van de ruimtes is het mogelijk om uw feest een persoonlijke touch te geven. Wat de aanleiding ook is, het team van Restaurant Zuiver staat voor u klaar om er een onvergetelijke dag van te maken.

We hopen dat onze website u een goede indruk geeft van de mogelijkheden op onze locatie. Graag laten wij u tijdens een rondleiding echt beleven waar Restaurant Zuiver voor staat: sfeer, gastvrijheid en gezelligheid! Ons team staat u graag te woord om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

Ons salesteam maakt graag vrijblijvend een offerte voor u op. Wij verzoeken u vriendelijk uw gegevens achter te laten dan nemen wij, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op.

Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijgt u een goede indruk van de sfeer en werkwijze. Restaurant Zuiver heeft een uitstekende bereikbaarheid.

Terugbelverzoek

Graag staan wij u telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter voor een prettig telefoongesprek.

Zakelijk inspiratieboek

Download gratis ons zakelijke foodbook voor alle informatie en inspiratie voor zakelijk event in Restaurant Zuiver

Particulier inspiratieboek

Download gratis ons particuliere foodboek voor alle informatie en inspiratie voor uw besloten feest in Restaurant Zuiver

Tip van Marieke

“De zondagmiddag leent zich in Amersfoort uitstekend voor een kraamfeest of babyborrel. Door de diversiteit aan ruimtes is er altijd wel een ruimte die past.” Stuur Marieke een bericht!

Marieke van Koerten
Sales

Drie eigentijdse ruimtes geschikt voor uiteenlopende gelegenheden

Ben jij onze nieuwe collega?